2021-12-30 13:27:14• hírek • Szatmár.ro

Bemutatták az Anconai szerelmeseket

Fotók: Tibor Jäger
Fotók: Tibor Jäger

Szerda este játszotta először a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata az óévbúcsúztató előadását, az Anconai szerelmesek című produkciót. A teltházas előadás nagy sikernek örvendett a közönség körében, az olaszországi hangulatot megidéző, összegabalyodott szerelmi szálakkal és nagy olasz slágerekkel teli zenés vígjátékot és a színészek, táncosok produkcióját vastapssal jutalmazta a publikum.

Az előadást követően Bessenyei Gedő István művészeti igazgató foglalta össze az elmúlt két év fontos eseményeit, a szomorúságra és örömre okot adó történéseket, optimistán tekintve a jövőbe. Így történt ez szerda este, és így történik majd csütörtökön és pénteken is. A két előadásra minden jegy elkelt, ám a szatmári közönség január 4-én és 5-ig bérletszünetben láthatja majd az Anconai szerelmeseket.


Az előadásokra jegyek kaphatók az Északi Színház jegypénztárában hétköznaponként 10 és 17, szombaton pedig 10 és 13 óra között. A jegyiroda az új évben január első két napján zárva tart. Online jegyvásárlás: biletmaster.ro.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: